Gezond leven begint vaak in de keuken. Het draait niet alleen om wat je eet, maar ook om hoe je het bereidt
Wijnkenners weten vaak goed wat kwaliteitswijnen zijn en wat niet. Als je geen verstand hebt van wijn, is dit een uitdaging. Door
Inmaken is een eeuwenoude techniek om voedsel langer houdbaar te maken. Het principe is simpel: door het gebruik van zuur, suiker, zout,
Of je nu een gezellig diner voor vrienden organiseert of een smakelijke maaltijd voor het gezin, deze pasta Primavera met gegrilde groenten
Een lekker glaasje wijn bij het avondeten of bij een bijzondere gelegenheid: we zijn er gek op. En van oudsher is dat
Het afhalen van eten is een luxe waar iedereen volop van geniet. Dit geldt met name doordat je hierdoor zelf niet aan
De overtuiging dat vegetarische maaltijden saai of smakeloos zijn, is lang verleden tijd! Vegetarisch eten kan minstens even spannend en variërend zijn
Tijdens een drukke werkdag is het verleidelijk om je lunch snel binnen of achter je bureau te eten. Toch kan even naar
Je hebt als liefhebber van koffie steeds meer keuzes. Dat gewone kopje koffie in de ochtend kan afgewisseld worden met een groot
Als je een echt malse steak wilt bereiden, heb je waarschijnlijk al gehoord van zowel varkenshaas als ossenhaas. Beide zijn populair vanwege